Pre zobrazenie obsahu špecifického pre vašu polohu, vyberte inú krajinu

//Vybrať krajinu

E-learning GDPR pre tých, čo spracuvávajú osobné údaje

Odborné vzdelávanie

E-learning GDPR pre tých, čo spracuvávajú osobné údaje

E-learning GDPR plne zohľadňuje Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane osobných údajov. Online školenie bolo vytvorené v spolupráci s advokátskou kanceláriou EVERSHEDS SUTHERLAND.


Komu je určený E-learning GDPR?

Vzdelávanie zamestnancov prostredníctvom e-learningu je určené predovšetkým slovenským obchodným spoločnostiam. Či už ide o výrobné spoločnosti alebo poskytovanie služieb.

E-learning obsahuje praktické informácie o GDPR - Nariadení Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 a tiež 18/2018 Z.z., ktoré by mal poznať každý zamestnanec, ktorý prichádza do styku s osobnými údajmi.

Zakúpte si online kurz GDPR pre seba a svojich zamestnancov a ušetrite váš čas a financie.


PREČO SI OBJEDNAŤ E-LEARNING GDPR?

  • E-learning je jednoduchá a vhodná forma vzdelávania zamestnancov firiem z pohodlia kancelárie, či z pohodlia domova.
  • Je pripravený odborníkmi na problematiku spracovania OÚ a nariadenia GDPR.
  • Je zameraný na zoznámenie sa s problematikou, základnými pojmami a povinnosťami, ktoré toto nariadenia prináša do praxe.
  • Učí, ako predchádzať únikom osobných údajov, ako ich chrániť a ako sa vyhnúť možným sankciám.
  • Tiež poskytuje návod na to, ako sa správať pri úniku dát a OÚ.
  • Po ukončení kurzu a absolvovaní testu získa účastník E-learningu certifikát o absolvovaní od TÜV SÜD Slovakia.

CERTIFIKÁT

Certifikát pre účastníkov e-learningového kurzu je vydaný v zhode s požiadavkami The General Data Protection Regulation (GDPR Regulation EU 2016/679) a zákona č.18/2018 Z.z.

 

  • OBSAH E-LEARNINGU (4 KAPITOLY)
    1. kapitola
    • Oboznámenie sa s problematikou GDPR
    • Prečo je ochrana osobných údajov dôležitá
    • Význam právnej úpravy o ochrane osobných údajov
    • Čo je to osobný údaj a citlivý osobný údaj 

    2. kapitola

    • Oboznámenie sa so spracúvaním osobných údajov
    • Kto je pri spracúvaní osobných údajov
    • Rozdiel medzi dotknutou osobou, prevádzkovateľom a sprostredkovateľom

    3. kapitola

    • Zásady spracúvania osobných údajov
    • Prehľad zásady spracúvania osobných údajov
    • Zákonnosť spracúvania
    • Súhlas so spracúvaním osobných údajov
    • Povinnosť informovať dotknuté osoby o spracúvaním osobných údajov

    4. kapitola

    • Práva dotknutých osôb v súvislosti s GDPR
    • Žiadosť o prístup k osobným údajom
    • Čo je bezpečnostný incident?
    • Kedy je potrebné ohlasovať bezpečnostné incidenty?
    • Základné povinnosti zamestnanca vo vzťahu k osobným údajom

    E-learning obsahuje kontrolné otázky po každej kapitole a záverečný test.

  • PLATOBNÉ PODMIENKY

    eny vzdelávania v oblasti GDPR prostredníctvom e-learningu sú nastavené na:

    • E-learning - 40 € bez DPH (48 € s DPH) / osoba. 

    Počet prístupov je možné zakúpiť aj ako ročný balíček. Pre viac info nám napíšte na [email protected]

    V prípade záujmu o množstevnú zľavu pri nákupe e-learningu kotaktujte koordinátorku Akadémie na tel. 0903 580 019.

    Množstevné zľavy sú štandardne nastavené na:

    Početprístupov e-learningu Cena Zľava v %
    1 - 3 40 € bez DPH (48 € s DPH) 0%
    4 - 9 30 € bez DPH (36 € s DPH) 20%
    10 - 20 25 € bez DPH (30 € s DPH) 30%
    21 - viac 20 € bez DPH (24 € s DPH) 50%

     

    Požadovaný počet prístupov uveďte do poznámky v objednávkovom formulári.

    Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť vopred na základe zaslanej zálohovej faktúry. Potvrdenia o absolvovaní vzdelávania budú zaslane po uhradení účastníckeho poplatku.

 

PREČO SA VZDELÁVAŤ V AKADÉMII TÜV SÜD?

TÜV SÜD prostredníctvom svojej akadémie pripravuje ľudí a organizácie pre ich odbornú prax. Poskytujeme efektívne školiace programy pre jednotlivcov ale aj  celé organizácie, od bezpečnosti práce, cez systémy riadenia a technické zručností. Naše školenia a programy osobnej kvalifikácie pokrývajú celý rozsah aspektov bezpečnosti a ochrany podľa príslušných štandardov a noriem.

Školenia prinášame prostredníctvom našich odborníkov po celom svete, ako otvorené školenia alebo kurzy prispôsobené na mieru.

Získajte viac

Vybrať lokalitu

Global

Americas

Asia

Europe

Middle East and Africa