Pre zobrazenie obsahu špecifického pre vašu polohu, vyberte inú krajinu

//Vybrať krajinu

DPO - Data Protection Officer podľa GDPR

Odborné vzdelávanie

DPO - Data Protection Officer podľa GDPR

Školenie v oblasti ochrany osobných údajov v zmysle požiadaviek nariadenia GDPR - Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, vrátane usmernení WP29 a Úradu na ochranu osobných údajov.


Pre koho je kurz určený?

  • Manažéri
  • Štatutári
  • Vymenovaní DPO
  • Vedúci zamestnanci 
  • Zamestnanci pracujúci s osobnými údajmi

Prečo si vybrať práve tento kurz?

Naučíme vás pochopiť pravidlá a povinnosti vyplývajúce z nariadenia a tiež eliminovať hrozby a riziká, ktorým bude čeliť zodpovedná osoba. Kurz obsahuje praktické príklady zosúladenia spoločnosti s nariadením a kontinuálnou ochranou osobných údajov v organizáciách a obchodných spoločnostiach.

Extra výhoda / pridaná hodnota

  • Usmernenia pre konkrétne situácie spracúvania OU - na základe otázok poslucháčov.
  • Ukážky dokumentácie podľa GDPR.

Výstupný doklad

Osvedčenie - vydané v zhode s požiadavkami The General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 ("GDPR") a zákona č.18/2018 Z.z.

  • OBSAH/PROGRAM KURZU
    Rozsah kurzu: 1 deň (9:00 hod. - 16:00 hod.)


    I. Právna časť 

    - Legislatíva ochrany osobných údajov
    - Predmet úpravy, zmeny v pojmoch
    - Práva dotknutých osôb
    - Povinnosti prevádzkovateľa
    - Kódexy správania, certifikácie

    II. GDPR v praxi

    - Účinnosť nariadenia
    - Dokumentácia
    - Monitorovanie súladu
    - Služby podporujúce GDPR

    Dozviete sa aj:

    - Výklad minimálnych technických a organizačných opatrení, ktoré musí každý prevádzkovateľ prijať
    - Výklad povinností, práv a zodpovedností zamestnancov pracujúcich s osobnými údajmi
    - Praktické rady pre spracúvanie osobných údajov zákazníkov, zamestnancov a iných zainteresovaných strán.
    - Výklad činností v prípade podozrenia na porušenie ochrany osobných údajov

  • ŠKOLITELIA

    Ing. Katarína Heiserová Audítorka, odborná poradkyňa pre GDPR


  • PLATOBNÉ PODMIENKY

    Štandardná cena kurzu: 390,00 € bez DPH (468,00 € s DPH) / osoba.

    Pre klientov spoločnosti TÜV SÜD Slovakia s.r.o. poskytujeme zľavu 15% z ceny školenia - 331,50 € bez DPH (397,80 € s DPH)

    Prezenčná forma kurzu:

     V cene sú zahrnuté náklady na lektora, školiaci materiál, obed, záverečná skúška a vystavenie a zaslanie Potvrdenia o absolvovaní vzdelávania. Ubytovanie a dopravu si účastníci zabezpečujú individuálne.

    Webinár:

    V cene sú zahrnuté náklady na lektora, školiaci materiál, záverečná skúška a vystavenie a zaslanie Potvrdenia o absolvovaní vzdelávania.

    Účastnícky poplatok sa uhrádza po absolvovaní kurzu, na základe vystavenej faktúry. V prípade záujmu o zaslanie predfaktúry, kontaktujte nás e-mailom na [email protected].

 

Ako si vybrať správny typ školenia a aké sú medzi nimi rozdiely?

Čo je webinár a čo je elearning

 

PREČO SA VZDELÁVAŤ V AKADÉMII TÜV SÜD?

TÜV SÜD prostredníctvom svojej akadémie pripravuje ľudí a organizácie pre ich odbornú prax. Poskytujeme efektívne školiace programy pre jednotlivcov ale aj  celé organizácie, od bezpečnosti práce, cez systémy riadenia a technické zručností. Naše školenia a programy osobnej kvalifikácie pokrývajú celý rozsah aspektov bezpečnosti a ochrany podľa príslušných štandardov a noriem.

Školenia prinášame prostredníctvom našich odborníkov po celom svete, ako otvorené školenia alebo kurzy prispôsobené na mieru.

Získajte viac

Vybrať lokalitu