Choose another country to see content specific to your location

//Select Country

Novetats en control d'emissions a l'atmosfera a Catalunya IT-AT-04 i IT-AT-03

Webinar

Webinar: Novetats en control d'emissions a l'atmosfera a Catalunya IT-AT-04 i IT-AT-03

La nostra experta Mariana Pastorino descobreix les implicacions que tenen les IT-AT-04 i IT-AT-03 sobre les empreses potencialment contaminadores de l'atmosfera a Catalunya, així com els requisits exigibles a diferents tipus de focus. S’expliquen també els criteris a aplicar per als Controls Atmosfèrics d’Establiment (CAE).


 

  • IT-AT-04 del Servei de Vigilància i Control de l’Aire de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, sobre el registre i mesura de les ventilacions dels tancs d’emmagatzematge i les extraccions de campanes de laboratori, tenint en compte la singularitat d’aquests focus emissors.
  • IT-AT-03 – Instrucció tècnica per a la concrecció d’aspectes relacionats amb les mesures d’emissions a l’atmosfera en instal·lacions de combustió. Novetats de desembre 2019.
  • Control Atmosfèric d’Establiment (CAE) exigible en aplicació del Decret 139/2018, de 3 de juliol, sobre els règims d’intervenció ambiental atmosfèrica dels establimnets en els que es desenvolupen activitats potencialment contaminadores de l’atmosfera. Criteris aplicables, periodicitats i abast.

WEBINAR DIRIGIT A:

  • Responsables de Medi Ambient, Responsables HSE d’activitats potencialment contaminadores de l’atmosfera i enginyeries o consultories que assessoren en matèria de medi ambient en processos industrials

SOBRE EL PONENT

MARIANA PASTORINO

Coordinadora Medio Ambiente Industrial Cataluña

Siguientes pasos

Select Your Location

Global

Americas

Asia

Europe

Middle East and Africa