novetats en control d emissions atmosfera catalunya

Novetats en control d'emissions a l'atmosfera a Catalunya IT-AT-04 i IT-AT-03

Webinar Gratuito

Webinar Gratuito

Webinar: Novetats en control d'emissions a l'atmosfera a Catalunya IT-AT-04 i IT-AT-03

La nostra experta Mariana Pastorino descobreix les implicacions que tenen les IT-AT-04 i IT-AT-03 sobre les empreses potencialment contaminadores de l'atmosfera a Catalunya, així com els requisits exigibles a diferents tipus de focus. S’expliquen també els criteris a aplicar per als Controls Atmosfèrics d’Establiment (CAE).


 

  • IT-AT-04 del Servei de Vigilància i Control de l’Aire de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, sobre el registre i mesura de les ventilacions dels tancs d’emmagatzematge i les extraccions de campanes de laboratori, tenint en compte la singularitat d’aquests focus emissors.
  • IT-AT-03 – Instrucció tècnica per a la concrecció d’aspectes relacionats amb les mesures d’emissions a l’atmosfera en instal·lacions de combustió. Novetats de desembre 2019.
  • Control Atmosfèric d’Establiment (CAE) exigible en aplicació del Decret 139/2018, de 3 de juliol, sobre els règims d’intervenció ambiental atmosfèrica dels establimnets en els que es desenvolupen activitats potencialment contaminadores de l’atmosfera. Criteris aplicables, periodicitats i abast.

WEBINAR DIRIGIT A:

  • Responsables de Medi Ambient, Responsables HSE d’activitats potencialment contaminadores de l’atmosfera i enginyeries o consultories que assessoren en matèria de medi ambient en processos industrials

SOBRE EL PONENT

MARIANA PASTORINO

Coordinadora Medio Ambiente Industrial Cataluña

Siguientes pasos

Site Selector