Alegeți o altă țară pentru a vedea conținutul specific locației dvs.

//Selectati tara

Privacy Statement

Protejarea datelor

Bine ați venit pe site-ul TÜV SÜD https://www.tuvsud.com/ro-ro

Apreciem interesul față de compania noastră. Protecția datelor personale pe care ni le încredințați este o prioritate pentru noi și dorim să vă simțiți în siguranță și siguri când vizitați site-ul nostru sau folosiți ofertele noastre online.
Este important pentru noi să fiți pe deplin informați cu privire la datele personale pe care le colectăm atunci când utilizați ofertele și serviciile noastre online și sunteți familiarizați cu modul în care le folosim.

Utilizarea intenționată a procesării datelor
TÜV SÜD este o organizație de servicii tehnice lideră în segmentele de piață ale industriei, produselor și transportului. Gama de servicii cuprinde consultanta, inspectii, teste si rapoarte de expertiza, precum si certificare si instruire. Obiectivele sale sunt fiabilitatea, siguranța, securitatea și calitatea, protecția mediului și profitabilitatea. Ori de câte ori TÜV SÜD procesează date cu caracter personal, o astfel de prelucrare se efectuează în scopurile definite în această declarație de confidențialitate privind datele.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vizitați site-ul nostru
Înregistram și salvam adresa IP a computerului dvs. pentru a trimite conținutul site-ului web vizitat de dvs. pe computer (de ex. Texte, imagini și fișiere pentru descărcare etc.) (vezi articolul 6 alineatul (1) lit. b GDPR). De asemenea, procesăm aceste date pentru a identifica și a urmări orice utilizare abuzivă. Temeiul juridic în acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. În acest context, interesul nostru legitim în prelucrarea datelor este de a asigura buna funcționare a site-ului nostru web și a afacerii tranzacționate prin intermediul site-ului Web.
În măsura în care vă procesăm datele așa cum este descris mai sus în scopul furnizării funcțiilor site-ului nostru, sunteți obligat contractual să ne puneți la dispoziție aceste date.

Alte scopuri
De asemenea, procesăm datele personale pe care le furnizați în mod voluntar, de ex. atunci când faceți o anchetă sau o programare online sau când comandați materiale informative sau buletine de știri. Temeiul juridic în acest caz este Art. 6 (1) lit. b GDPR. Datele prelucrate de noi în acest context includ datele clienților, angajaților și furnizorilor în măsura necesară pentru scopurile specificate în cadrul acestei declarații de confidențialitate a datelor.
În măsura în care vă procesăm datele așa cum au fost descrise mai sus, în scopul acceptării și prelucrării comenzii dvs. de anchetă, numire sau (newsletter), sunteți obligat contractual să ne puneți la dispoziție aceste date. Nu putem procesa solicitarea dvs. fără date.
În cazul în care v-ați dat acordul dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (vezi articolul 6 (1) litera a GDPR), vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea procesării bazate pe consimțământ până la momentul retragerii consimțământului.

Transfer către terțe părți
În general, vă transferăm datele către compania relevantă TÜV SÜD unde sunt procesate pentru a furniza serviciul și suportul pe care l-ați solicitat.
Aceasta înseamnă că informațiile pot fi prelucrate și de alte persoane juridice ale Grupului TÜV SÜD. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitată în măsura necesară pentru scopurile definite în această declarație de confidențialitate a datelor sau la care o altă persoană juridică care acționează în calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie să urmeze instrucțiunile date de controlor.
În acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizați în Germania) care prelucrează date în numele nostru (de exemplu, în marketingul prin e-mail sau în proiectarea și dezvoltarea de software sau pentru a sprijini procesarea cererilor clienților). În aceste cazuri, informațiile sunt transferate terților pentru a permite prelucrarea ulterioară. Furnizorii externi de servicii sunt selectați cu atenție și auditați la intervale regulate pentru a asigura protecția vieții private.
Acești furnizori de servicii / procesatori sunt obligați prin instrucțiuni. În acest sens, acestea sunt supuse cerințelor noastre, care includ prelucrarea datelor dvs. exclusiv în conformitate cu instrucțiunile noastre și în conformitate cu Legea privind protecția datelor aplicabilă. În special, aceștia sunt obligați contractual să vă trateze datele cu confidențialitate strictă și nu au voie să proceseze date în alte scopuri decât cele convenite.
Transferul de date către procesatorul de date se efectuează în baza art. 28 (1) GDPR.

Nu vom vinde datele dvs. unor terțe părți si nu le vom împărtăși în scopuri comerciale.
În afară de cele de mai sus, vom transfera datele dvs. personale autorităților de urmărire penală și, dacă este cazul, părților terțe vătămate, fără consimțământul dumneavoastră explicit, atunci când acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizării ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmărirea penală. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai dacă există dovezi concrete de comportament ilegal sau de utilizare necorespunzătoare. Transferul datelor dvs. poate avea loc, de asemenea, în cazul în care acest lucru contribuie la respectarea condițiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligați legal să furnizăm informații la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritățile de urmărire penală, autoritățile care pun în judecată infracțiunile care se sancționează cu amendă și autoritățile financiare.
Transferul acestor date se bazează pe interesul nostru legitim în combaterea utilizării abuzive, urmărirea penală a actelor criminale și asigurarea, afirmarea și executarea revendicărilor, cu excepția cazului în care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile și interesele dvs. în protecția datelor dvs. personale. 6 (1) lit. f GDPR.

Transferul de date intenționat către țări terțe
În prezent, transferul de date către țări terțe nu este planificat. În caz contrar, vom stabili condițiile legale necesare. În special, veți fi informați cu privire la destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, în conformitate cu cerințele legale.

Securitate

TÜV SÜD ia măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizați TÜV SÜD de manipularea accidentală sau intenționată, pierderea, distrugerea sau accesul părților neautorizate. Acest lucru se aplică și în cazul oricăror servicii externe achiziționate. Verificăm eficacitatea măsurilor noastre de protecție a datelor și le îmbunătățim în mod continuu în conformitate cu dezvoltarea tehnologică. Orice date personale introduse sunt criptate în timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.

Cookies

Pentru o experiență prietenoasă pe site și pentru a adapta operațiile site-ului nostru la nevoile dvs., anumite zone ale site-ului nostru pot utiliza cookie-uri. Un cookie este un fișier mic care este stocat local pe computer când vizitați un site web. Când revizuiți site-ul web pe același dispozitiv, modulul cookie va indica, de exemplu, că sunteți un vizitator repetat. Cookie-urile ne permit, de asemenea, să analizăm utilizarea site-ului nostru. Acestea nu includ date personale și nu vă pot identifica pe site-uri terțe - inclusiv cele ale furnizorilor de servicii de analiză.
Utilizăm următoarele tipuri de cookie-uri:

• Cookie-uri esențiale / necesare
Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru funcționarea site-ului nostru. Aceasta include, de exemplu, emiterea ID-urilor de sesiuni anonime pentru a rezuma mai multe interogări către un server web sau pentru a asigura funcționarea fără probleme a înregistrărilor și a comenzilor.

• Cookie-uri de funcționalitate
Aceste cookie-uri ne ajută să salvăm setările alese sau să sprijinim alte funcții atunci când navigați pe site-ul nostru. Ele ne permit, de exemplu, să ne amintim setările preferate pentru următoarea vizită sau să salvăm datele dvs. de conectare pentru anumite zone ale site-ului nostru web.

• Cookie-uri de performanță / statistici
Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care utilizați site-ul nostru web (de exemplu, ce browser de Internet folosiți, cât de des vizitați site-ul nostru, paginile pe care le deschideți sau cât timp rămâneți pe site-ul nostru). Aceste module cookie nu stochează nicio informație care să permită identificarea personală a vizitatorilor. Informațiile colectate cu ajutorul acestor cookie-uri sunt agregate și astfel anonime.
Puteți accepta sau refuza cookie-uri, inclusiv cele utilizate pentru urmărirea site-ului, prin selectarea setărilor corespunzătoare pentru browserul dvs. Puteți seta browserul să vă anunțe atunci când primiți un cookie nou sau să refuzați toate cookie-urile. Cu toate acestea, dacă alegeți să refuzați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile site-ului nostru (de exemplu, pentru comenzi de cumpărare). Browserul dvs. vă oferă, de asemenea, opțiunea de a șterge cookie-urile (de exemplu, prin intermediul funcției Clear Browsing History). Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați funcția de ajutor pentru utilizator în secțiunea Setări din browserul dvs. Web.

Urmarirea site-urilor anonime
Pentru a alinia mai bine acest site web la nevoile clienților noștri, analizăm modul în care clienții noștri interacționează cu site-ul. Anonimizăm adresa IP (și, eventual, informații similare schimbate cu site-ul nostru de computer sau dispozitiv în timpul utilizării standard a Internetului) și apoi folosiți-o pentru a analiza date cum ar fi paginile de la https://www.tuev-sued.de/home_en vizitate de browserul dvs. și de computerul dvs. Din nou, folosim cookie-uri în acest scop. Cookie-ul nostru conține doar un număr unic prin care vă putem re-identifica pe site-urile noastre, dar nu și pe site-urile web ale unor terțe părți. Utilizăm datele stocate numai în scopuri statistice. În special, adresa IP nu va fi asociată cu niciun utilizator individual. Datele nu vor fi distribuite unor terțe părți.

Utilizarea Google Analytics universal

Acest site utilizează Google Universal Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google Inc. ("Google"). Google Universal Analytics utilizează fișiere text "cookie-uri" stocate pe computer pentru a ne ajuta să analizăm modul în care utilizați site-ul nostru web. Informațiile generate de cookie despre utilizarea acestui site web (inclusiv adresa IP) sunt transferate pe serverele Google din SUA și salvate acolo.

Am activat anonimizarea IP pe acest site, astfel încât adresa IP a utilizatorilor din statele membre ale UE sau din alte state părți la Acordul privind Spațiul Economic European să fie trunchiată de Google în prealabil. Numai în cazuri excepționale este adresa IP completă trimisă la serverele Google din SUA și trunchiată acolo. În numele furnizorului de site-uri web, Google va utiliza aceste informații pentru a analiza utilizarea site-ului dvs., pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a ne furniza alte servicii legate de activitatea site-ului web și de utilizarea internetului. Google nu va asocia adresa IP transmisă de browser în cadrul operațiunilor Google Universal Analytics cu alte date deținute de Google. Puteți împiedica instalarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser. Cu toate acestea, rețineți că, în acest caz, este posibil să nu puteți utiliza întreaga gamă de funcții ale acestui site web. În plus, puteți împiedica Google să colecteze și să utilizeze datele privind utilizarea site-ului web generate de modulele cookie (inclusiv adresa IP) descărcând și instalând plugin-ul browserului de la următorul link: ^GTM_Optout();

Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a preveni colectarea datelor dvs. de către Google Universal Analytics. Făcând clic pe acest link, veți seta un cookie de oprire care împiedică urmărirea datelor dvs. atunci când vizitați acest site în viitor. Dezactivați Google Analytics

Pentru informații mai detaliate despre condițiile de utilizare și confidențialitatea datelor, accesați http://www.google.com/analytics/terms/de.html și / sau http://www.google.de/privacy.html.
 Rețineți că acest site utilizează Google Universal Analytics cu extensia de cod "anonymizeIp" pentru a asigura înregistrarea anonimă a adreselor IP (cunoscută sub numele de mascare IP) și exclude referințele personale directe.


 

Încărcarea pluginurilor sociale

Site-ul nostru utilizează butoane pentru următoarele rețele sociale
• Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA
• Google+, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii
• Twitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA
• Xing, XING AG, Gänsemarkt 43, 20354 Hamburg, Germania

Butoanele afișează siglele rețelelor sociale individuale. Cu toate acestea, butoanele nu sunt pluginuri sociale standard, adică pluginuri furnizate de rețele sociale, dar link-uri cu pictograme de butoane. Aceste butoane sunt activate doar prin acțiuni deliberate (clic). Atâta timp cât nu faceți clic pe butoane, nu vor fi transferate date în rețelele sociale. Făcând clic pe butoane, acceptați comunicarea cu serverele rețelei sociale, activând astfel butoanele și stabilând linkul.
Odată ce ați făcut clic, butonul funcționează ca plugin partajat. Rețeaua socială obține informații despre site-ul pe care l-ați vizitat, pe care îl puteți împărtăși prietenilor și persoanelor de contact. Trebuie să fiți conectat (ă) pentru a distribui informații. Dacă nu sunteți conectat (ă), veți fi redirecționat (ă) la pagina de conectare a rețelei sociale pe care ați făcut-o clic, lăsând astfel paginile tuev-sued.de. Dacă sunteți conectat (ă), va fi transmis mesajul "similar" sau recomandarea articolului în cauză.
Când activați butonul, rețelele sociale vor primi, de asemenea, informațiile pe care le-ați accesat pagina respectivă a site-ului nostru și când ați făcut acest lucru. În plus, pot fi transmise informații precum adresa IP, detalii despre browserul pe care l-ați utilizat și setările de limbă. Dacă dați clic pe buton, click-ul dvs. va fi transferat în rețeaua socială și utilizat în conformitate cu politica privind datele.
Când faceți clic pe butonul nu avem control asupra datelor colectate și a operațiilor de procesare a datelor. Nu suntem responsabili pentru această prelucrare a datelor, nici nu suntem "controlerul" așa cum este definit în GDPR. Nici nu suntem conștienți de întinderea completă a colectării datelor, a temeiului juridic, a scopurilor și a perioadelor de depozitare. Având în vedere acest lucru, informațiile furnizate aici nu sunt neapărat complete.
Datele vor fi transmise indiferent dacă aveți de fapt un cont la acest furnizor sau dacă sunteți conectat acolo. Dacă sunteți conectat (ă) la furnizor, datele dvs. vor fi atribuite direct contului dvs. Furnizorii pot utiliza, de asemenea, cookie-uri pe calculatoarele dvs. pentru a vă urmări.
Din câte știm, acești furnizori stochează aceste date în profilurile utilizatorilor pe care le utilizează pentru publicitate, cercetare de piață și / sau design orientat spre cerere. Acest tip de analiză se efectuează (și pentru utilizatorii care nu sunt conectați) pentru a prezenta publicitate orientată spre cerere și pentru a informa pe alți utilizatori ai rețelei sociale a activităților pe site-ul nostru. Aveți dreptul să faceți obiecții la crearea acestor profiluri de utilizator. Pentru a vă exercita dreptul de a contesta, vă rugăm să contactați furnizorul respectiv.
Consultați informațiile furnizate de următoarele site-uri de socializare pentru detalii despre scopul și scopul colectării datelor și despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către rețeaua socială respectivă și despre drepturile și setările dvs. de confidențialitate:YouTube, LLC, Cherry Ave 901, San Bruno CA 94066, SUA

• Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy
• Google: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy
• Twitter: http://twitter.com/privacy
• Xing: https://www.xing.com/privacy
• Youtube: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Dacă nu doriți ca rețelele sociale să obțină date despre dvs., nu faceți clic pe buton.


Perioadele standard pentru ștergerea datelor

Legislația a definit numeroase perioade și obligații de păstrare a datelor. La sfârșitul acestor perioade, datele relevante vor fi șterse în mod obișnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare și obligațiile de mai sus sunt șterse sau anonime imediat ce scopurile definite în această declarație de confidențialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu excepția cazului în această declarație de confidențialitate a datelor include și alte prevederi care nu respectă dispozițiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectăm atâta timp cât acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.

Utilizarea altor date și ștergerea datelor

Orice prelucrare sau utilizare ulterioară a datelor dvs. personale va fi efectuată, în general, numai în măsura permisă în baza unei reglementări legale sau în cazul în care v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. În cazul unei prelucrări ulterioare în alte scopuri decât cele pentru care datele au fost colectate inițial, vă vom informa despre aceste alte servicii și vă vom furniza toate celelalte informații importante înainte de prelucrarea ulterioară.

Identificarea și urmărirea penală a utilizării abuzive

Vom stoca orice informație pentru identificarea și urmărirea penală a abuzului, în special a adresei dvs. IP, pentru o perioadă maximă de 7 zile. Temeiul juridic în acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. Interesul nostru legitim în păstrarea datelor dvs. timp de 7 zile este de a asigura funcționarea site-ului nostru web și a afacerii tranzacționate prin intermediul acestui site și pentru a putea lupta împotriva atacurilor cibernetice și a acțiunilor similare rău-intenționate. După caz, este posibil să folosim informații anonime pentru a adapta designul site-ului nostru la nevoile utilizatorilor.


Drepturile privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Dreptul de acces
La cerere, aveți dreptul de a obține informații de la noi despre datele personale referitoare la dvs. și prelucrate de noi, în măsura în care sunt definite în art. 15 GDPR. Puteți trimite solicitarea dvs. fie prin poștă, fie prin e-mail la adresele de mai jos.

Dreptul la rectificare
Aveți dreptul să ne solicitați să remediem fără întârziere orice date personale inexacte cu privire la dvs. (articolul 16 GDPR). În acest scop, vă rugăm să ne contactați la adresa de mai jos.

Dreptul la ștergere
În cazul în care motivele juridice definite la art. 17 se aplică GDPR, aveți dreptul la ștergerea imediată ("dreptul de a fi uitat") de date cu caracter personal care vă privesc. Aceste motive juridice includ: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate sau vă retrageți consimțământul și nu există alte motive legale de procesare; persoana vizată obiectează prelucrarea (și nu există motive întemeiate pentru prelucrare - nu se aplică obiecțiilor la adresa publicității directe). Pentru a vă afirma dreptul de mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa  dată mai jos.

Dreptul la restricționarea prelucrării
În cazul în care criteriile definite la art. 18 GDPR sunt îndeplinite, aveți dreptul la restricționarea procesării așa cum este stabilit în articolul de mai sus al GDPR. În conformitate cu acest articol, se poate solicita restricționarea prelucrării, în special dacă prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb restricția utilizării acestora sau dacă persoana vizată a optat pentru prelucrare în conformitate cu art. 21 (1) GDPR atâta timp cât nu este clar dacă interesul nostru legitim este superior interesului persoanei vizate. Pentru a vă afirma dreptul de mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa dată mai jos.

Dreptul la transferabilitatea datelor
Aveți dreptul la portabilitatea datelor așa cum este definită în art. 20 GDPR. Aceasta înseamnă că aveți dreptul să primiți datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit  și să aveți dreptul să transmiteți aceste date unui alt operator, cum ar fi un alt serviciu furnizor. Condiția preliminară este că prelucrarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract și se realizează prin mijloace automate. Pentru a vă afirma dreptul de mai sus, vă rugăm să ne contactați adresa dată mai jos.

Dreptul de a obiecta
Aveți dreptul să vă opuneți în orice moment conform art. 21 GDPR la prelucrarea datelor dvs., care se bazează pe articolul 6 alineatul (1) litera e sau f GDPR, din motive legate de situația dvs. particulară. Vom renunța la prelucrarea datelor dvs. personale, cu excepția cazului în care putem demonstra motive legitime temeinice de procesare care vă depășesc interesele, drepturile și libertățile sau dacă prelucrarea nu se referă la stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale. Pentru a vă afirma dreptul de mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa dată mai jos.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
Dacă credeți că prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dvs. și efectuate de noi este ilegală sau inadmisibilă, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere responsabilă pentru noi. Puteți contacta această autoritate la:
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti
Tel .: +40.318.059.211
Fax: +40.318.059.602
Email:


Modificarea acestei declarații de confidențialitate

Versiunea actuală a acestei declarații de confidențialitate a datelor poate fi întotdeauna accesată la adresa https://www.tuv-sud.com/privacy_statement

Ofițer de protecție a datelor

Adresați-vă întrebările privind prelucrarea datelor dvs. personale, cereri de informații sau reclamații direct ofițerului nostru pentru protecția datelor, care va fi bucuros să vă fie de folos.

Ofițer de protecție a datelor

TÜV SÜD Business Services GmbH
Westendstr. 199
80686 München

 

Datele de contact ale operatorului:

TÜV SÜD AG
Westendstr. 199
80686 München

Tel .: +49 (0) 89 5791-0
Email:

TÜV SÜD
Ofițer de protecție a datelor

Ultima modificare: Aprilie 2018

 

 

Pasii urmatori

Selectați locația dvs.

Global

Americas

Asia

Europe

Middle East and Africa